Sju slöjornas dans på Bergshamra Torg

Usch, jag har desperat sökt Mamma E men hon verkar spårlöst försvunnen. Bara hon inte gör ett av sina "uppträdande"....

Snygga brandmän



Idag fick jag se några franska brandmän. Ja men herregud va de var läckra. Jag gjorde nästan en *Big Mummy.


*slita av sig trosorna och har gruppsex med allt som bjuds.

Män

Chatted lite ikväll med Alexandre. Han är på semester till 20 augusti. Han vill hela tiden höra att jag saknar honom.

Ok det gör jag men bara för att han var ett ok knull. Usch vet inte vad jag ska göra med honom.

Genialt av priden

PR-människorna bakom Priden lyckas verkligen sälja in vad som helst. Media verkar villiga att bara skriva positivt om det hela för att vara politiskt korrekt.

Såg just nu ett inslag på Aftonbladet där man höjde en film tlll skyarna för att den utspelades i homovärlden och att detta skulle vara den nya Brokeback Mountain. Självklart visas den under Priden. Men herregud, det finns massa såna idependent gayrullar. Jag har rescencerat ett flertal här.

Och vem är intresserade av Pride House? Går någon verkligen dit???

L'Italie

Jag har haft en mycket trevlig kväll hos min italienska väninnan och hennes familj. Jag tog bussen och fick chansen att åter igen se en ny del av Lyon. En otrologt vacker resa upp för slingrande gator. Plus att jag upptäckte en gudomlig dalgång med massa vackra hus.

Det blev olika italienska delikatesser. Tack och lov så är jag ju van med Miss E så jag kan hantera det italienska temperamentet och sättet att prata.

La dolce vita

Jaha e.m och kvällen blir hos Vera, en italienska med barn och man. Vette fan vad jag ska göra där men here I go...

Äntligen fick de användning

Ingmar Bergman hade en speciell dödsfil hos SVT. När jag var på studiobesök på SVT för några år sedan så pratade de om att ett hundratal svenskar finns i deras speciella dödsarkiv. Om de skulle dö så skulle material finnas färdigt.

En del var så speciella att det fanns en engelsk översättning för att säljas till utlandet.

Alltihop kändes väldigt konstigt men ja ja det är väl så det funkar. Hur som helst nu fick de äntligen ta fram Bergman-filen.

Trött

Idag har jag tvättat, hämtat biljetter och besökt Stade Gerland. Gått vilse i Lyon

Mentalanteckning till mig själv: Alain. Och den blå bilen. Herregud, nu har jag väl gjort allt

Imorron ska jag spendera eftermiddag och kväll med italienska Vera.

Tagga ner lite

På DN Debatt tar Anders Selin upp att Glenn Hysén ska prata på Priden. Detta trots att han slog ner en kille som tafsade på honom på toaletten.

Ja men herregud. Man vet ju inte vad man själv skulle göra om någon tafsade på en på toaletten. Killen verkar ju ha varit rätt aggressiv. Så lite förlåtande kan man väl vara.


Sexdröm

Inatt drömde jag hade jag hade sex med en nordkoreansk diplomat men blev avbrutna av typ en koreansk KGB-agent.

Vad betyder detta?

Bättre än porr

"Det snöar i Sverige" Såna rubriker vill jag se när jag är i utlandet. Men i slutet av september får gärna en värmevåg dra in över Sverige.

Men kommer knappas upplysa folk om det här. De tror redan att jag bor i en igloo....

Papparazzi

Ikväll satt jag och snackade med en papparazzifotograf. Var otroligt intressant att höra hur man jobbar som det.  Handlar mycket om väntan och tur.

Han hade också besökt Stockholm för Paris Hilton och Britney Spears. Senaste tiden hade han bland annat jagat prinsessan Madeleine i St Tropez men hon gömmer sig i ett bergshus hade han konstaterat. Precis som det har står i svensk press.

Big Mummy kan bara sex

Hej Pierre

Vad skulle Big Mummy ha för uppgift vid ditt bröllop?

//M

Hej M

Oj vilken svår fråga. Ligga med cateringpersonalen så jag slipper betala? Nej fy fan, jag skulle debiteras OB-tillägg.

//Pierre

Erkänna nederlag

Det är bara och inse. Alex Schulman har vunnit. Jag har maniskt läst allt om hans bröllop. Plus att jag konstaterat att han inte har bloggat om det hela.

Usch jag skäms. Och jag gick in och läste hans brorsas blogg....

Ångetsfyllt Alcazar

Läster Andreas Lundstedts blogg i Expressen. Herregud vad han verkar ha ångest över mat!!!

Visste inte att han hade en sambo. Verkar som Alcazar numera bara är han och Tess...

Kopierande asiater

Jag har märkt att otroligt många asiater springer runt i Foppa-tofflor här i Frankrike. Eller det är väl kopior antar jag.

Vet inte vad det skulle heta på franska, les toffles de Foppa?

Beaujolais

Idag blev det besök med Giles till Beaujolais. Otroligt vackert precis utanför Lyon. Jag upptäckte också att efter att man åkt igenom en tunnel så fanns det en stor del av Lyon som jag aldrig sett. Jag fattar inte hur stor denna stad är.

Jag fick chans att se druvorna på nära håll......

Bara en fluga

Familjen Schulman och deras bloggande måste väl bara vara en sommarfluga? Jag menar det är ju så svårt att hitta nyheter på sommaren.

Jag skulle fatta populäriteten mer om det var något spännande ämne.

Överraskande blondin

På inrådan av Miss E så lyssnade jag på Magdalena Graafs sommarprat. Jo men hon lyckades bra. Det var imponerande...

Tänk om...

...folk visste vad jag sysslat med ikväll. Och just ikväll skulle jag vara mer bekymrad om Big Mummy visste än Mamma E.

Au revoir

Idag var det slut på julis cykel. Många reser hem denna helg och nya kommer nästa vecka. Satan va jag har kindpussats idag....

Tyvärr berättade de idag att mån-tis är det ingen skola. Hade jag vetat det så hade jag planerat långhelg i Montpellier nu istället för nästa helg. Jag skolkar tors-fre så det blir bara onsdag i skolan nästa vecka.

Idag var det sista dagen med "Franska på gatan" alltså vardagsfranska. Det har verkligen varit en kanonkurs.

Den vanliga kursen var ersatt med ett besök på Stadshuset. Fantastiskt vackert. Och det var kul att umgås lite med andra studenter än dem i min klass.

Min lärare skulle sedan pejla läget om jag kunde vara intresserad av den andra läraren en man. Nej så är inte fallet. Tro mig...

Efter detta så svängde jag förbu mitt kafe som vanligt. Nu hade de testat att göra pizza. Inte så gott men de bjöd på massa rosévin och melon.

Fy fan alldeles slut i hettan efter vinet.....

Konstiga drömmar

Inatt drömde jag att jag var med på en kompis socitetsbröllop. Jag var ansvarig för häst och vagn som skulle ta brudparet till kyrkan. Jag snurrade runt med hästarna.

Undra vad det betyder?

Sedan var det något med ett fält med massa politiker och KGB. Man jagade Mattias Rust och han sprang in i en stor sten.

Nakna och påklädda bögar

I år är det visst två Mr Gay Sweden tävlingar. Intressant att se att en av tävlingarna presenterar kandidaterna med kläderna på??!!!! Har väl aldrig hänt innan....

Se alla kandidater på qx.se

Från postkodsmiljonär till blogg?

Nu har även DN uppmärksammat den bloggande familjen Schulman. Ok jag tycker fortfarande deras bloggar är kassa men va fan.De verkar lyckas i alla fall.

Men jag fattar inte hur de gick från att vara töntarna som gav sig ut och sa till folk att de vunnit på postkodlotteriet till att bli något slags trendsättare.

Café

Fastnade som vanligt nere på torget på mitt favoritkafé. Så trevliga människor. De bjuder mig på så mycket onyttigheter och jag vill inte vara oartig och tacka nej...

Tyst här i Frankrike

Tour de France drabbas ju av ständiga dopingskandaler. Detta är tredje gången i mitt liv som jag är i Frankrike under tävlingen och jag har aldrig varit med om att det varit så tyst om det som i år.

Verkar som det är en sport som de flesta vill glömma. Låt oss koncentrera på det franska rugbylaget istället:

165599-48165599-46

För mycket vatten

Satt just och kollade på bilder från Oxford som drabbats hårt av översvämningarna. Var ju en jäkla tur att jag klarade av studierna på en termin. Höstterminen börjar på måndag men skolan står under vatten så de får skicka studenterna till systercollege i London.

Fy fan för att pendla till London varje dag.

Dammluckorna är öppna

Ikväll har jag tipsat Miss E om hur hon ska uppfostra sitt framtida barn.

Ja så nu stoppar inget mig. Snart börjar jag dela ut bantningstips...

Le soleil

Solen skiner över Lyon för första gången på länge och det ska vara så över helgen. Jag försöker njuta till max av detta...

Trött

Idag hade vi olika prov hela dagen för att se om vi får avancera en nivå på måndag. Usch, det var svårt och tröttsamt...

Det räcker nu

Linda Rosing ger sig ut på turné. Det enda glädjande är att t.o.m journalisterna verkar ha tröttnat på henne.

Usch jag måste sluta blogga om henne....

25% alkoholister

1 av 4 vuxna fransmän är alkoholist enligt FN:s hälsostandard.

Tacka fan för att man tittar både två och tre ggr innan man går över gatan...

Varför blogg?

Hej Pierre

Varför bloggar du? Är du inte rädd för att möte till exempel kollegor när du kommer hem? Efter att varit så självutlämnande ibland menar jag.

Vad har du lärt dig av att blogga? Vad misstolkar folk?

//Maria

Hej Maria

Först och främst är väl detta som min lilla dagbok för att minnas denna tid utomlands. Och ibland är det ett klotterplank.

Det blev ju dock lite enformigt att beskriva min vardag för att det är verkligen mycket sova, äta och plugga. Och det blir lite tjatigt i längden. Just nu vet jag inte alls vad jag ska skriva om.

Nä att möta kollegor är jag inte rädd för. Jag har väl alltid slängt ur mig lite allt möjligt. En del har dock kommenterat att de tycker de känner mig bättre nu, vad vet jag.....

Jag är väldigt neurotisk som person och jag känner jag mig nere så bara skriver jag det på bloggen. En del övertolkar nog detta som en mega stor grej medans jag själv har glömt det.

Jag går faktiskt aldrig tillbaka i tiden och läser inlägg. Det är som att när jag väl publicerat det så är det borta. Men självklart läser jag alla kommentarer.

Jag vet inte vad folk misstolkar. Skulle väl egentligen hoppas på några insiktsfulla kommentarer men det är ju ytterst få som läser bloggen just nu.

Just nu känns det som att det blir slut på bloggen när jag kommer hem men vi får väl se.

Lära känna en bög

Hej
Jag är 28 år och jag är hetero. Jag känner ingen bög överhuvudtaget. Hur lär jag känna en bög?

//Jakob

Hej Jakob

Ja men måste du känna en bög? Det låter lite konstlat...

//Pierre

Bög redan på dagis

Kollade på SVT:s morgonsoffa där de recenserade en amerikansk ungdomsbok om et gäng bögar på High School. I studion ifrågasatte de en av karaktärerna som påstod att man visste att han var bög redan på dagis.

Självklart kan man inte identifiera alla bögar redan då men visst kan man förstå vartåt det lutar för en del. Ja men herregud, jag var ju som lyckligast när jag fick vara prinsessan Leia...

Ingen självinsikt

Brittiska tidningar basunerar ut att översvämmningarna är typiskt svenskt väder. Det måste ju helt sakna självinsikt. Är det något land som förknippas med regn så är det UK.

Just nu skulle jag ju dock vilja ge en pokal till Frankrike. Här bara regnar det. Men visst, det är med lite blandat väder så det är väl ingen risk för översvämningar.

Big Mummys Sexsvar

Experimentera med sex

Hej pierre

Jag har varit tillsammans med en kille i 3 år. Vårt sexliv har börjat bli lite dött. Min pv har nu erkännt att han gillar S/M. Han vill smiska mig och andra lekar.

Vad tycker du jag ska göra?

//Ken-doll

Hej
Detta är inte mitt starka område. Vi får vänta på en kommentar av Big Mummy.

//Pierre

Kommentarer
Postat av: Big Mummy


Tror Pierre har missuppfattat min kompetens inom området - det S/M jag ägnar mig åt är min SyMaskin.

Men om pv:n går igång på lite smisk, och du själv inte tycker att det är avtändande så kanske det är något som kan spice up your sex life?!? Däremot så ska man aldrig ställa upp på något man inte gillar bara för att motparten gör det.

Sedan kan det ju vara bra att diskutera igenom innan var gränsen går.
Nu återgår jag till mitt specialämne, symaskinen!

2007-jul-23 @ 21:15

Bögar tänker bara på sex

Tja
Fan va din blogg är trist. Ni bögar tänker bara på sex. Varför?

//Flat-Lisa

Hej Lisa

För att vi är män....

Men du kan knappast anklaga min blogg för att vara sexfixerad!!

//Pierre


[email protected]


Bög söker sex

Hej Pierre

Jag hittade blogg via qx.se

Jag är 35 år och lever ett helt fritt liv sexuellt sett. Det har aldrig funnits någon pojkvän. Jag knullar med vem jag vill och när jag vill. Varför måste man leva i tvåsamhet?

Får man vara lycklig på det sättet?

//Pelle

Hej Pelle

Jag tror alla finner lyckan på olika sätt. Så länge du är nöjd så är det ju ok!

//Pierre

Inte kåt på Ljungberg

Tidningarna fylls med rapporter över Ljungbergs nya lön. Jag inser att jag till skillnad från alla andra bögar inte är kåt på Ljungberg.

För min del skulle han kunna få äta upp sig lite....


Lite udda sexklubbar på QX

Jag råkade se en del olika klubbar på QX. Visst är det konstigt vad folk kan tända på? INGET FÖR KÄNSLIGA

Sparka mig

för alla oss som tycker att det är sexigt o se när en tjej slår ner en kille...där vi tänder rejält på att vara i det fysiska ubderläget o tjejer som gillar o va i kontroll fysiskt :)
 
Spark mellan benen

Bilden talar egentligen för sej själv! ...

Att bli sparkad eller knäad mellan benen om man varit ordentligt olydig och verkligen ska få lida.

Eller för de som njuter av att sparka eller knäa en tex en kille mellan benen.

Dominanta kvinnor i småland söker undergivna Män

En klubb för Dominanta kvinnor i småland och söderut i Sverige som söker genuint undergivna Män på alla plan.

Ett forum endast för Dominanta kvinnor och för UG Män att söka i registret INTE bli medlemm.
Detta är en klubb för Dominanta kvinnor här ska kunna diskutera om allt utan Mäns inblaning.

Prova smisk

En trevlig o seriös klubb för dig som är nyfiken o funderat på att få prova på smisk/pisk knyta seriösa kontakter inom det området.

Här kan du knyta kontakt med andra Dominanta,som kan tänka sig låta dig få känna på det du vill prova på,hur det känns att ta imot smisk/pisk utan andra krav..


Kaffe i storm

Jag var på mitt favoritkafé nere på torget idag. Blåste som fan så alla parasoller for iväg. Jag hjälpte till att samla in dem och efter skolan bjöd de mig på en salad niceois som tack.

Surfade precis in på Västmanländskan blogg för att se alla bilder från bröllopet. Men ack nej, inte en jäkla bild :-)

Jag må vara en slampa

Min favorit från Queer as Folk Emmett:

"I might be a slut but I'm an honest one"


Grattis

Grattis till min lilla mamma som fyller 70 år idag.


Följetongen om mamma


Grattis

Grattis till Västmanländskan i Skåne-exil som igår blev Mrs Någonting (vet inte vad karlen heter).

Uppföljning

Jag kräver en uppföljning av den kungliga romansen.

Vad hände? Vovvade han med henne dagen efter? Känner hon sig utnyttjad?

Jag bara älskar den här storyn!

Fast i en sextriangel med Big Mummy

Nu vet jag var Big Mummy är. Ett stort kryssningsfartyg fyllt med amerikanska bögar har anlänt till Stockholm.

Big Mummy har väl stått på kajen och visat mammeluckerna hela helgen. Bara inte Fru P har missförstått situation och stått där och viftat också. Hon får ju så lätt moderskänslor för muskulösa män som är "bien monté" som man säger på franska....
What you want, when you want itWhat you want, when you want it

Så jävla krångligt är det inte

Storbankerna tar ut för mycket avgifter och tjänar storkovan basunerar DN ut. Ja det är verkligen sant. Men jag håller inte med om att det är svårt att byta bank. Det är väl mer att man ska ta tag i saken och göra det.

Jag bytte bank för ett år sedan. Det gick så smidigt så. Autogiron hoppade ju snällt över direkt och så var det nytt konto för lånen. Men visst, har man bostadslån så är det väl svårare.

Experimentera med sex

Hej pierre

Jag har varit tillsammans med en kille i 3 år. Vårt sexliv har börjat bli lite dött. Min pv har nu erkännt att han gillar S/M. Han vill smiska mig och andra lekar.

Vad tycker du jag ska göra?

//Ken-doll

Hej
Detta är inte mitt starka område. Vi får vänta på en kommentar av Big Mummy.

//Pierre

Kunglig romans

ahhahahahhah

Hundarna i kungafamiljen har visst en romans. Roligast är hovets kommentar:

? Det ser ut att vara Carl Philips rottweiler Gela, men jag vill inte peka ut henne utan att vara helt säker.

Hanhunden är familjens labrador. Men inte fan ser tiken ut som en rottweiler.

Det rullar på

Här rullar dagarna på så fort. Jag hinner inte riktigt med tycker jag.

Men jag har ingen inspiration för bloggen. Kan ingen mejla lite uppslag till mig?

[email protected]


Blogg

Allt väl. Bara lite trött idag...

Harry Potter

Jag följer Potter bara via filmerna. Nu kollade jag SVT:s morgonsoffa på webben. De diskuterade fenomenet Harry Potter med min gamla litteraturlärare från universitetet.

Tyvärr avslöjade de två som dör i de tidigare böckerna.

Jag tror dock inte att Harry Potter dör. Det skulle vara för definitivt.

Franska

Har knåpat ihop en blygsam uppsats om språken i mitt liv. Blir ju liksom aldrig precis som man skulle vilja säga.

Men ja ja. Kort resumé: Uppvuxen i Västerås med den lokala dialekten med pappa som pratar med österbotnisk dialekt och mamma med bohusländsk dialekt.

Sedan blev det engelska, tyska, franska och latin i olika omfattningar....

Sexpartners

Jag tror att vare sig Madame X eller Big Mummy var ärliga när de gjorde testet. Herregud Big Mummy har ju varit på fler 19-åringar än jag har haft varma måltider.

Madame X är ju känd för sina flirtar i tunnelbanan med diverse försäljare av libanesiskt ursprung.

Hur ska Big Mummy klara sig?

Många har frågat mig hur Big Mummy ska handskas med min återkomst. Det blir självklart svårt för min lilla shemale.

Ni kommer jag bevaka alla henens steg. Inga fler nattliga besök på Frescati eller anonym jeansvästavsugningar på videoklubbar.

Super-Pierre kommer tebax!!


Lite om bögvärlden

Av en slump började jag läsa en killes text på QX. han längtade tillbaka till den tiden när homosexualitet var mer tabu och man fick smyga med det. Han tyckte det var mer spännande att smyga runt i buskarna på Frescati och han hade inget behov av rättigheter.

En rätt intressant tanke. Jag tror att det faktiskt finns en del som längtar tillbaka till när det var mer exklusivt att vara bög. Nu när man surfar runt på QX verkar det som hela världen glider runt mellan olika sexualiteter.

Ja jag vet at det finns massa som är lite pansexuella och man kan ha sex med båda könen i olika grad. Detta är mycket trångsynt av mig men jag blir inte riktigt klok på det. Jag vill ha raka rör.

Men vad finns kvar av krav för rättigheter? Vi har väl snart allt? Men lagliga rättigheter har ju inget att göra med folks fördomar. Jag skulle gärna vilja se en öppet homosexuell idrottsman någon dag. Men dit är det nog förtfarande långt.

Ett bekymmer är ju våldet mot homosexuella. Det är ju verkligen skrämmande när man ser natalet anmälningar. Jag tror dock inte att våldet har ökat. Det är nog mer att man vågar anmäla.

Allt om min mamma

Nu till helgen fyller min mamma 70 år. Jag beställde precis en stor bukett hos Interflora till henne.

Jag vill påminna om min lilla mammas liv:

Allt om min mamma del 1

Allt om min mamma del 2

Allt om min mamma del 3

Allt om min mamma del 4

Allt blir som Independence Day

Det har ju varit en gasolycka i New York. Visst är det otroligt att det alltid ser ut precis som i katastrofilmerna??

Vet inte vad som är värst, verkligheten eller filmerna. Jag har en förkärlek för katastrofilmer. Usch det innebär nog att jag är psykiskt störd på något sätt...

Ratar storkukade José för att kunna skriva min blogg

Ett litet frågeformulär. Kopiera gärna men ange källan

Hur skulle du börja en jobbansökan?

1. Kära..
X. Hej!
2. Bästa

Jag har ingen aning. Har inte sökt ett jobb på över 7  år.

Vad skulle vara svårast att berätta för familj och vänner?

1. Jag är bög!
X. Jag har blivit ett Jehovas vittne
2. Jag är gravid.

Definitivt Jehovas vittnen. Går emot allt jag står för.

Vad skulle du helst göra?

1. Ligga med någon på jobbet.
X. Åka till Västindien
2. Besöka en läderklubb

Västindien vinner utan problem.

Vad skulle du ta med dig på en öde ö?

1. En dator med internetuppkoppling.
X. Tändstickor.
2. José (188/80/22x15)

En dator så jag kunde skriva min blogg :-)

Sex?

1. Med kondom
X. Lack och gummi
2. Med det motsatta könet

Med kondom....


Sex and the park

Idag hade jag en Big-Mummy eftermiddag. Jag sket alltså i skola/jobb för mer primära lustar.

Jag gick bara på första lektionen och resten av dagen ägnades åt 23-åriga Chris som är serietecknare och här på semester. Jag tänkte att det också är ett sätt att öva franskan. Jag är ju mer oral.

Men jag vet inte, 23-år är väl lite väl ungt? En välsignelse är att kusin C är lite uppe i sig själv nu så hon läser inte bloggen. Annars skulle det bli liv på henne.

Äntligen kan Mamma E hjälpa till i köket

Mördarsniglar har hamnat på menyn i Lund. Mamma E säger ju ofta han hon skulle vilja lämna Stockholm för att prova lyckan i Skåne. Kanske denna restaurang kan erbjuda lite extraknäck för henne.

Avdankad porrstjärna?

Oj oj..på inrådan av XXX:s egen p-kung Mr Yassin så gjorde jag ett test på fultal.com. Men jag tror det var ngt fel på testet. Stämmer ju inte alls:

Är du inte en 50-årig rockgubbe, avdankad porrfilmsstjärna eller mytoman råder vi dig att genast söka hjälp.

Du har ett allvarligt fultalsproblem och troligtvis de flesta könssjukdomar kända av mänskligheten. Se till att lusa av dig, ät antibiotika och gå i terapi.

Skickligt Vattenfall

Vattenfalls tyska dotterbolag har visst kraftiga problem med sina kärnkraftverk och detta har skapat en PR-katastrof.

I SVT:s morgonsoffa intervjuades Vattenfalls styrelseordförande. Han var uppenbart mediatränad men på ett bra sätt.

De hade valt en bra strategi genom att lägga sig platt och erkänna sina fel. Mycket imponerande och det är ju inte ofta man kan säga det om Vattenfall.

Bloggande

Alla bloggar lider ju av sommartorka. Och många tar chansen att göra en programförklaring för sin blogg.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om min blogg. Det är väl en mix mellan mina upplevelser utomlands och lite allmänna observationer.

Som det känns nu så kommer jag att sluta blogga när jag kommer hem. Vet inte om jag tror att detta med bloggande är nog ihållande trend men jo det kanske det är.

Insikt

När jag satt här och tog en cigg i fönstret (vet inte var snuspaketet från Sverige tagit vägen på Posten) insåg jag att det är väl första och sista gången jag bor cenralt och pittoreskt...

Hemkomsten

Nu har jag bestämt med Mamma E att den 1 oktober blir det sushibuffé till lunch. Vi ska då planera den lyxkryssning vi ska åka på (läs:djurgårdsfärjan).

Miss E har lovat att palmblad ska kröna min väg in på kontoret.

Många undrar varför jag inte kommenterar det faktum att jag återgår till min gamla tjänst. Nu skulle man ju kunna skriva något syrligt men det är ju inte min stil.

Dagen

Idag gick jag och lunchade med min kanadensiska/tjeckiska kursare. Jag trodde det skulle vara döden men det var kul. och vi åt gott på en liten restaurang.

Idag var det en massa läsförståelse i college och självklart en massa läxor...

Sexpartners

Vad är normalt för en 33-åring när det gäller sexpartners? Hur många ska man ha haft?

Kåt på sockiplast

Via qx.se hamnade jag åter igen på min favoritsida statliga sentry.nu

De skriver om olika fetischister. Bland annat tänder en del på päls och andra på folkdräkt.

Och så finns det dem som tänder på sockiplast. Men vad fan är det? Kalla mig gammaldags men vad fan har hänt med lite gammaldags bondage med piskor och handklovar???!!

Läs artikeln

Min förlossningsångest

Igår talade jag med Miss E som är så glad att jag hinner hem till hennes förlossning. Hon känner nu ju hur barnet rör på sig eller som hon uttryckte sig "Du har väl aldrig haft något i dig som rör på sig" mmmm

Hur som helst, hon tror att jag på ngt sätt kan assistera vid förlossningen. Jag som är så rädd för blod, sjukhus etc

Tänk på allt skrik, smärta och konstiga ställningar..och då talar jag bara om befruktningen. Sedan ska ju ungen ut!!

Jag i ett förlossningsrum?? Då blir de nog bara för alla att fokusera på mig och min andning. Nej nu måste jag göra upp ett schema för de övriga. Den enda casting som är klar är ju Fru P och amning. Men de övriga vet jag inte.


Bögporrfilm

Kära Fredrik

Detta är den 5:e eller 6:e porrfilmen som du skickar till mig.

Men snälla rara, detta är en amerikansk proffsporrfilm. Det är inte du som gjort den. Eller har du gått en intensivkurs i engelska plus skaffat dig 2 kameramän?

Tror du jag är dum i huvudet?

//P

Så nu har alla jobb?

Regeringen vill ju underlätta arbetskraftsinvandringen

Men jag förstår inte. Bör vi inte ta tag i de problem som finns för invandrare att få jobb först?  Det måste ju vara en mer brådskande uppgift. Det finns ju en uppenbar diskriminering av invandrare på arbetsmarknaden. Ska vi då lura fler till Sverige?

Tyvärr är väl tanken att de nyanlända aldrig ska bli mer än städare.....

Mmmm

Lite trött idag. Jag har ingen workshop på onsdagar men har lovat tjeck/kanadensaren att vi ska luncha.

Fattar inte

AB haussar idag familjen Schulman som Sveriges kungafamilj inom bloggvärlden.

Ok nu kanske detta är typisk svensk avundsjuka men jag fattar inte deras storhet. I alla fall Alex:s blogg är ju dötrist. Handlar ju om inget!!

Återkomsten

Nu är det klart. Jag lämnar Frankrike i slutet av september. Åter på jobbet 1 oktober

Varför?
Det var förbannat intensivt i Oxford. Jag har liksom aldrig fått tillbaka energin känner jag här. Jag tog ett snack med skolan och då visade det sig att i dagsläget finns det ingen annan inbokad på min nivå efter den 1 oktober. Ja och då var det ju inte så mycket att tänka på.

Jag återgår till min gamla tjänst på XXX.......






























Mina två offer:
Jag har otroligt dåligt samvete över att detta påverkar två personer:

1. Min kollega som har hyrt min lgh och får barn i augusti. Han varit helt kanon på alla sätt och viss. Och den 1 oktober slänger jag ut honom.

2. Min ersättare på jobbet. Jag känner henne inte men alla säger att hon är kompetent och vråltrevlig. Bortom mitt förstånd att man släpper henne....

Stopp

Nej jag har inte suttit och räknat. Blogg.se har krånglat o jag har inte kunnat skriva...

Sexpartners

Jag ska sätta mig en stund och tänka över de män som jag har haft sex med. Jag tror detta ska vara bra för min självkännedom.

Lundi

Kursen i gatufranska var jäkligt bra men fan va det fanns många ord. Till den vanliga kursen hade vi helt plötsligt byt lärare. En total överraskning men hon var bra.

Fransk gatupojke

Idag börjar en ny 2 veckorsperiod för workshopen. SÅ slut på spelandet. Nu blir det "Franska på gatan". Alltså vardagsfranska...

Fantasifullt bögsex

INGET FÖR KÄNSLIGA

Hittade detta på statliga sentry.nu. Vad fan är det för knepigt svar att ge? Sitta där med en jävla karta och ringa in potentiella sexplatser !!!??


Hej Sentry!
Vi är ett par som tappat fantasin på uppfarten. Vårt sexliv är ganska
enformigt och förutsägbart.. Vi vill gärna bli mer spontana och lite mer erotiska i våra stunder. Vi har kollat på några sidor om sex och samlevnad, men inget har funkar sådär jättebra.

Det står mest om spontana middagar och sånt, men varken han eller jag är mycket för sånt.. Finns det något man kan testa, eller kanske ändra på
när det kommer till spontanitet och erotiken? Vi vill gärna få lusten tillbaka. Tack för svar.


Sentry svarar:

Hej på er!
Lusten och fantasin när det gäller sex kan verkligen gå upp och ner i perioder, precis som ni beskriver så kan sexlivet bli enformigt ibland.

Kul att ni vill ändra på det så ni får bättre och roligare sex. Jag håller med att det kan bli krystat att läsa andras tips, men ändå så efterfrågar ni just tips att testa! Att leka fram erotik är det bästa, att ge massage, brottas och ta på varandra på andra ställen än just mellan benen är en bra början.

Att dela sexuella fantasier är ytterligare en bra kick. Använd mobilen, skicka kåta sms till varandra, filma delar av kroppen som ni vill bli smekta på och skicka som mms.

Testa att öppna en gemensam sida här på Qruiser och ha sedan som uppdrag att gå med i en ny sexuell klubb om dagen, turas om att gå med i klubbarna så ni får en inblick i vad den andre gillar sexuellt. Ta fram en karta över er stad och ringa i ställen i området som ni ska ha sex på, bestäm tid och plats och bege er dit var för sig och ragga upp varandra för att ha sex på den utvalda platsen.

Detta var bara några av mina tips som jag hoppas ska få igång fantasin igen, och tänk på att ha kul. Sex ska inte vara kravfyllt. Då tycker jag ni ska vänta och underhålla andra sidor av ert förhållande än de sexuella. Det ena ger det andra!


SVT:s profiler?!

Expressen vill att man idag röstar på vilken man tror blir nästa profil som lämnar SVT.  Det är väl knappast de tyngsta namnen!!??


Vem tror du blir nästa profil som försvinner från SVT?
Anders Lundin
Glenn Strömberg
Kristian Luuk
Katarina Sandström
Lisbeth Åkerman
    

Stackars personal

Politikerbloggen.se har publicerat alla löner inom regeringskansliet. Från statsministern ner till den på 11 000.

Ok detta är ju offentligt men stackars alla de som nu får detta publicerat.

För övrigt tycker jag att politikerbloggen är en politisk skvallersajt som är rätt bra men nej det är ingen blogg och bör inte få vara med i forum som till exempel bloggportalen.

Maud är desperat

Läste på svd.se om hur den svenska regeringen är flitiga besökare i USA och att man gärna tar efter USA. Bland annat pratar man om hur vi kulturellt sett är amerikansierad.

Ok visst är vi amerikaniserade men nog ser vi på allt detta med viss distans. Det är nog ytterst få svenskar som vill ha det som USA.


Jag älskar Mauds kommentar på slutet:

*Maud Olofsson säger att borgerligheten har en idémässig närhet till USA, men menar att svenska folket har en sorts gemenskap med amerikanerna bortom de politiska värderingarna.

Den gemenskapen baseras på släktband och på att svenskarna är "otroligt amerikaniserade" när det gäller kultur och tv-tittande.

?Vi har väl också rätt många social­demokrater som ser på Dallas och Desperate Housewives, och gör det med stor glädje, säger Maud Olofsson.*

*från svd.se

Sköna Roslagen

Nu har jag fått en full rapport av Miss E om hur helgen varit med mamma E.

Det hade varit en helg med helpension i egen bungalow.  Helpension med Mamma E???? Måste ju innebära catering....

En av mina husgudinnor


Divornas kamp

Miss E har tillbringar helgen i "Mummy E:s World" alltså Mamma E:s sommarpalats i Roslagen.

Enligt sms-rapporten så har Miss E "Mestadels varit moraliskt stöd och hejat på Mamma E när hon brummar runt på åkgräsklipparen"

Jag blir väldigt full i skratt av den inre bilden jag får i huvudet nu.

Varför stanna i ett förhållande?

I brist på annat tar jag till en utmaning jag fått skickad till mig. Den första frågan är:

Varför stannar man i ett förhållande som är dött?

Ok, den första frågan är väl inte direkt mitt expertområde. Nog känner jag folk som sitter i uppenbart döda föhållanden. Men man kan ju liksom inte fråga varför de stannar kvar.

Ibland får jag för mig att vissa bara bor ihop för att det är svårt att hitta en lgh i Stockholm.

Regeringens lesbiska present

Regeringen gav kronprinsessan en platt-tv i födelsedagspresent. Jag bara älskar när Onoff och andra insisterar på att kalla det för Flat-TV. Den perfekta lesbiska presenten...

När jag ser bilderna från slottet så inser jag att vi har en jäkligt snygg statsministerhustru.

Såna här skönheter kontaktar mig på nätet - från Quebec!!


Mygg

Berättade just för kusin C om hur bra mitt anti-mygg-grej i eluttaget funkar.

Bara för det så har jag nu en jävla mygga som vägrar dö....

Värmechock

Här nere på Place Guichard finns ett kafé som jag har besökt ända sedan jag kom hit. Ägarparet är så trevliga och brukar nästan prata ihjäl mig men jag hänger med hyfsat.

Ikväll bjöd de på drinkar för att fira nationaldagen. Efter 6 veckors regn känner jag mig rätt ovan vid värme och så nu alkohol på detta. Är helt sänkt nu ehehhe


Vilket trams

En statsvetare skriver på DN debatt att den svenska monarkin kommer att krossas för att vanliga dödliga (läs: Ockelbo-Daniel) kommer in i kungahuset.

Men vaddå, har vi glömt Silvia? Hennes bakgrund var väl allt annat än kunglig. Även om hon själv kanske inte vill kännas vid det nu...

Jag måste också ge underkänt till SVTs intervju med Victoria. Blev ju bara en massa trams. Och hur många gånger ska vi höra om deras miljöengagemang?

Och vad ska Victoria svara på frågan om republik??!!

Frankrike darrar

De tidigare presidenterna har haft som tradition att bevilja en massamnesti för fångar som inte har begåt våldsbrott.

Den nya presidenten Sarkozy har bestämt sig för att inte följa den traditionen. Man är nu livrädd här i Frankrike att det nu ska bli upplopp och elände.

Fransmännen verkar förvänta sig många nyheter med den nya presidenten och generellt tuffare tag. Men värst av allt verkar det kommande rökförbudet vara.

Njaaaaa

Någon koreansk sjunde himlen blev det inte....

Dejtande

Idag ska jag ge en korean en chans.

Vive la France

Idag är det Frankrikes nationaldag. Det är faktiskt 4:e gången som jag är i Frankrike på nationaldagen.

Igår satt jag och snackade med 2 lärare och fick då förklarat för mig att det är vissa städer man ska vara i idag. Lyon är tyvärr inte en av dem. Här blir det bara fyrverkerier.

Var ju samma sak i Montpellier. Vi travade oss blodiga efter något intressant utan att finna något.

Det jag aldrig kommer fatta är ju att de tvunget ska ha musik till fyrverkerierna.

Aj

Min brända hårbotten gör ont. Aj aj aj....

Bögar som är trogna, knullar, tar droger eller bara är ensamma

Min absolut favoritserie är amerikanska Queer as folk som bygger på den britttiska serien med samma namn. När man skulle exportera UK-versionen till USA ansåg man att manchesterdialekten var för svår för den amerikanska publiken.

Jag bara älskar denna serie. Man utvecklar de olika karaktärerna och de som spelade småroller i UK får nu mer personlighet.

Detta tycker jag också visar den sanna bögvärlden med alla möjliga slags inslag  som HIV, poppers, sex, trohet, otrohet, sökandet efter den rätta och det vanliga tråkiga vardagslivet.

Ok vissa saker är väl lite väl extrem ibland men det är ju en TV-serie.



165599-58165599-58165599-58165599-58165599-58av fem möjliga

Jag och kronprinsessan

Jag gjorde Expressens Victoria-test. Jag fick 23 rätt av 30 möjliga.

Borde kronprinsessan gifta sig med Daniel?

I brist på annat får man väl ta till en lista.

Drömsemestern? Vet inte. Ngn tropisk ö

Gotland eller Åland? Måste väl säga Åland men har aldrig besökt Gotland

Ska kronprinsessan gifta sig med Daniel? Jo för fan. Det är dags.

Är du orolig att strandbilder av dig ska publiceras på webben? Nej inte nämnvärt.

Kommer Harry Potter att dö i den sista boken? Jo det verkar ju som så, men är inte det lite väl våldsamt?

Vad är 00-talets sextrend? Jag vet inte. Får man ringa en vän (läs Big Mummy)?

Kristian Huselius tränas till han kräks plus att han varit involverad i en sexskandal. Vad skulle du helst göra?
Jo men nog fan skulle jag vilja vara inblandad i en sexskandal.

Solfaktor

Fan jag har inte köpt ngn solfaktor. Har ju inte direkt haft behov. Känner att jag brände hårbotten lite igå under boulen och så blir det samma sak idag igen...

Sol

Äntligen har solen tittat fram och den ska stanna över helgen. Kommer bli den längsta perioden utan regn sedan jag kom hit. Det har faktiskt varit extremt dåligt väder här. Jag har aldrig upplevt 24h åska nonstop i mitt liv tidigare.

Igår fick jag chansen att med bil se omgivningarna runt Lyon. Är en enormt vacker region. Så väldigt grön!!!

Nazister och extremkristna

Jag läste att nazister i Sverige försöker locka kristna att förena sig med dem i kampen mot Stockholm Pride. De skulle då ha kunna en gemensam demonstration.

Jag tycker det där är så konstigt med moståndet mot Priden. Varför är det aldrig några lagligt anordnade demonstrationer mot Priden? Är man rädd att det skulle vara för få människor? Lite svårt att slå prideparadens siffror....

Läxor

Igår försökte ngr ta upp med läraren att vi hade för mycket läxor. Det förstod hon inte alls.....

Klotet är runt

Ja idag fick vi äntligen spela boule på riktigt. Jag tyckte det var skitkul. Ser dock resultatet nu i en sönderbränd näsa,,,,

Bestraffa norrmännen

Om det är något jag tycker är djurplågeri så är det tjurrusningen i Pamplona. Jag är verkligen glad att en norrman spetsades av en tjur. Jag hoppas det gjorde ont.

Bondage med tandtråd

Idag gick jag till frisören för att klippa mig. På det stora hela gick allt bra. Jag kunde utan problem konversera och förklara hur jag vill ha.

Det ingick både ansikt och skalpmassage.

Idag hade jag lite skäggstubb. Helt plötsligt sliter han fram en tandtråd. Jag fattar ingenting. Med hjälp av denna sliter han ut med rötterna några hårstrån som jag har under ögonen. Jag trodde jag skulle dö av smärta.

Och kvinnor talar om att föda barn....

Förvänta dig inga julklappar från mig

Studenter har dålig ekonomi basuneras det ut i tidningarna. Näähäää? Vilken nyhet!!

Min ekonomi är en katastrof. Eftersom både Gullan och Fru P är på semester så kan jag ju skriva fritt om detta.

Eller det är inte så mycket att säga. Var jäkla dyrt att vara student med svenska kronor i UK så lite bättre här men Lyon är fan en dyr stad. Eller vad sägs om 7 euro per kilo för persikor??!!

Hur som helst jag är en ruin. Måste läsa på vad som gäller för skuldsanering :-)

Sol

Det är ett mirakel men nu har solen tittat fram och verkar stanna över helgen.

Så idag ska det väl bli boule utan problem....

Muslimska fredsagenter

Tittade på Gomorron Sverige och såg när två muslimska ungdomar intervjuades i Almedalen.

De försöker nu arbeta mot olika fördomar från både den västerländska och muslimska världen. Intressant koncept.

Jag blir aldrig någon prinsessa

Jag gjorde Aftonbladets prinsess-test. Jag fick följande resultat:

"Nja, någon prinsessa lär du aldrig bli men kanske en politikerfru? Eller varför inte satsa på en egen karriär i en framstående position?"

Tragiskt att se två bögar gifta sig

Måste återkomma till RFSL-ordf giftemål i Visby. Jag tycker gästerna ser så extremt ledsna ut på bilderna.

Integrationsministern ser ju rent deprimerad ut. Vad hände? Ser mer ut som gisslan än bröllopsgäster...

Inga bögar på våra gator

En del av dagens läxa var att skriva ett formellt brev till borgmästaren.

Jag skrev ett skällande brev från en man som inte hade gillat att se Gay Pride med alla halvnakna män.

Tycker jag gjorde ett rätt bra jobb som homofob. Kanske skulle pyssla med sånt på heltid?

Mittens rike

Det är ofta jag blir full i skratt när man ska prata om det franska livet och Frankrike. De pratar som att allt var unikt just för Frankrike.

"Här i Frankrike finns det OLIKA dialekter. Man uttalar ordne olika beoende på var man bor i landet"

Nääähääää, är det sant? I Sverige pratar vi exakt likadant

Turturduvor

Fru P har lovat att krypa upp i knät och läsa högt ur min blogg för farbror R. Vad skulle man inte göra för att se detta?

Hur politisk får man bli?

RFSL:s ordförande passade på att gifta sig i Almedalen och med den församlade pressen och politikerkåren på plats.

Han gjorde det på KD:S dag som var en suverän markering. Ok jag tycker det är schysst med såna idealister som gör allt för den goda saken.

Men vill man verkligen att något sådant privat och minnesvärt ska bli en politisk manifestation?

På alla bilder står Fredrik Federley och Dominika Percinsky armkrok. Vilket udda par. Och var det inte Fridolin hon skulle öppna salladsbar med? Och vad i helvete är det där med salladsbar? Och varför dem? Som vanligt bara frågor och inga svar...

Tvättat

Ja jag lyckades åter igen ta mig fram och tebax till tvättomaten. Men det funkar rätt bra faktiskt. Är rent och välskött.

















Lite segt är det dock att släpa hem tvätten

Handen på hjärtat

Vid min ålder, borde jag inte vara mer erfaren sexuellt?

Gay Sex Videos

Ammmande, nudister och annat löst folk

Miss E har åter igen skickat mig en massa länkar och en ingående beskrivning över läget med bebisen. Avslutar gör hon med: "Du har väl aldrig haft något i dig som rör på sig?".....

Nu ska Miss E åka ut till Mamma E på hennes chateau i Norrtälje. Eftersom Mamma E inte har tillgång till Internet just nu så skulle jag ju kunna skriva nedgånget torp istället för chateau men jag är en vänlig människa.

Men som gravid måste ju Miss E äta väl? Hoppas det finns en McDo nära torpe..chateauet!

Måste få med Fru P på banan så hon tar sig an Miss E och det här med amningen. Jag har kraftigt tackat nej till att delta i amningen. Räcker med att jag antagligen får se bilder i pressen på när Big Mummy exponerar sina bröst i Pride Paraden.

Boule

Det blev bara 5 minuters boule igår men det var kul. Imorron ska det bli bättre väder så då blir dte nog riktigt spel.

Nääähäää??!!!

Mona Sahlin lovar att lyssna på de unga. Nej men oj vilken chock. Skulle vara konstigt om hon hade gjort ett utspel om att hon skiter i ungdomarna.

Men vad är kvar av den där Almedalsveckan. Verkar ju mest vara presskåta pr-firmor som skickar ut pressmeddelanden som lata sommarvikarier på tidningar glatt kopierar.

Blogga

För dig som undrar vad jag gör när jag inte bloggar så kan jag berätta att jag försöker göra mina franska läxor.

Går inte fort. Tar flera timmar....

Fuskare

När jag började i Oxford fick jag som alla andra skriva på ett långt dokument där vi lovade att inte fuska. Det var väl typ så det stod. Vi var tvungna att läsa igenom hela dokumentet och om jag ska vara helt ärlig så förstod jag inte allt.

Nu har jag fått bekräftat att 3 kursare blev avstängda i maj på grund av fusk. De hade köpt uppsatser från en uppsatssajt. De hade betalat 200 US dollar per uppsats. Och för de fick de betyg B eller C.

Två av fuskarna var icke-EU-medborgare och fick resa hem direkt. Oj oj....

200 dollar per uppsats!! Tänk vilken guldgruva jag sitter på med mina uppsatser ahhahaha

Brrr

Usch nu är det så kallt att jag fått sätta på mig munktröja.

Och på något sätt ska vi spela boule om en timme!!

Men jag har bara regn hos mig...

Var fan är Mauro Scocco när man behöver honom?...

Den mörka sanningen

Nej men jag måste återgå till min mörka hemlighet alltså mitt politiska engagemang.Det varade typ 4 sekunder per parti så det är egentligen inget att prata om.

Problemet är Big Mummy som är lite extrem i sina åsikter. Hur ska jag lägga upp det för henne. Välj en ursäkt:

1. Jag var ung och behövde pengarna!!
2. Ja men det var ju inte SD i alla fall.
3. Va? Vem är du? *klick*
4. Du kan jobba på en bordell i Bryssel när jag sitter i EU-parlamentet.
5. Vi behöver högre skatter i Sverige!!

Förkylning

Ja idag känns det som att huvudet skulle sprängas.

Jag är dock inte ensam. Halva klassen var hemma sjuka idag och de som kom var många dåliga. Tror skolans luftkonditionering är boven!!

Madam X börjar bli desperat - Var är alla män?

Madam X om Sökes:händig man med matlagnings...

Har du fått in några svar än. Behovet börjar bli akut. Och han behöver inte kunna svinga en pocketbok med enhandsfattning. Den uppgiften klarar jag göra själv.


Den bittra sanningen

Det blev ju lite olika gissningar. Nu kanske jag borde vara bekymrad över att Mamma E tror jag har sex i tvättstugan eller att fd Hemmafrun tror jag är medlem i Amnesty.

Det rätta svaret är: 3. Jag har haft förtroendeuppdrag för två olika politiska partier.

Detta kommer inte att kommenteras på något sätt. Och jag kommer stänga av alla telefoner så att Big Mummy inte kan kontakta mig.



1. Jag var hemligt förälskad i en kollega och gick in på toa och grät när han slutade.

2. I 18-19 års åldern var jag bisexuell och hade sex med både kvinnor och män.

3. Jag har haft förtroendeuppdrag för två olika politiska partier.

4. 2002 var jag aktiv i SLM (Scandinavian Leather Men) och skötte deras ungdomskvällar. Till Kusin C sa jag att jag var på bio.

5. Jag är passiv medlem i Amnesty.

6.  Förut förde jag dagbok över de få män jag träffar men pappret tog slut.

7. 2002 dömdes jag till dagsböter för att haft med mig för många cigg från åland

8. 2003 hade jag förhållande med en gift man. Han lovade att lämna sin fru men gjorde det aldrig så i augusti tog det slut.

9. Jag har en hemlig profil på QX för sexdejter.

10. Precis innan jag åkte till UK hade jag sex med Gustav i tvättstugan.

Osannolik men 100% sann

Denna konversation hade Mamma E och Flicksnärtan som är avd assistent förra veckan:

Mamma E: Jag fick ett SMS om att du hade sagt upp dig!
Flicksnärtan: Va?? Från vem?
Mamma E: Jag vet inte men landsnumret är 33
Flicksnärtan: Det är Frankrike
Mamma E: Vem känner vi i Frankrike som inte har ngt liv och bara lägger sig i andras liv?
Flicksnärtan: Ingen aning
Mamma E: Det är nog felskickat

Äntligen en kommentar!

Orvar om Vem fan är Hasse Backe?

Jävla bög, snacka inte skit om Hans Backe din NOLLA!!!!!!!!!


Vem fan är Hasse Backe?

Jag nåddes nyss av ett chockbesked på expressen.se:

Hasse Backe är på Arlanda

Jag tror ju direkt att Hasse är en del av Al_Quaida eller är han bara en solsugen charterresenär?

Frågorna är många men inga svar.

Sergels Torg = Så fult att det är ett underverk

Aftonbladet har börjat en omröstning om Sveriges 7 underverk. Underverk måste vara tillverkade av människan eller hur?

Min lista:

1. Drottningholm slott
2. Tidö-Lindö slott
3. Västerås Domkyrka
4. Turning Torso
5. Öresundsbron
6. Visby Ringmur
7. Sergels torg (för att det är otroligt hur man kan skapa ngt så fult)

Sökes:händig man med matlagningskunskaper

Madam X har efter en vistelse på landet insett att hon behöver en man.  Hon vill förbli anonym men har lämnat i följande kravspec:

Finnes: Kvinna +50 med känsla för det goda i livet.

Motto: Familjen över allt annat

Din profil: Pigg +50

Resor: Du ska endast vara intresserad av resor i Roslagen.

Kunskap: Du måste vara händig då flera arbetsuppgifter väntar dig på sommarstället. Du måste också älska matlagning.

Greker: Du ska kunna umgås med greker men ha inget intresse av att åka till Grekland. Eller tycka att någon annan behöver åka dit.

Språk: Du får gärna tala svenska med klar stockholmsk dialekt. Eller du ska i alla fall acceptera att andra gör det. Jönssonliganfilmer finns för träning.

Vilda ting: Du måste älska barn och hundar. Du måste också kunna svinga en pocketbok med en hand.

Svar:
[email protected]

Årets flata

Idag är sista chansen att rösta på Miss Gay Sweden.

Röst gör du här

Missat underverken

Sju nya underverk är utsedda och jag måste hålla med om att det är bra val. Men jag har ju fan inte sett någon av dem.

Måste ta mig till någon av dem. Colosseum måste jag väl lyckas ta mig till i alla fall!

Smultronställen

Hej Pierre

Jag är 15 år och bor i Västerås. Vad är dina favoritställen i Vås? Och var är du uppvuxen?

//Elipe

Hej Elipe

Men oj gumman, du är väl för ung för denna blogg?

Jag är uppvuxen på Bäckby. Det var väl 13 år sen jag lämnade Vås men mina favoritställen:

Lövudden och Joberg. Måste ta den cykelturen från Bäckby igen.

Östra Holmen. Trevlig båttur.

Runt svartån. Det som var årundan när jag hade gympa men är vackert.

Djäkneberget. Minigolfen hade jag alltid kul på.

Det lilla jag har sett av bostäderna vid Mälaren så gillar jag det.

Brogården, heter det så? Kafet vid svartån.


Sant eller falskt

Nu skulle jag vilja testa hur väl du känner mig. Det är ju inte många som läser min blogg nu men ni som gör det får nu gissa vilken av dessa påståenden som är sann. Endast 1 av 10 är sann!!

1. Jag var hemligt förälskad i en kollega och gick in på toa och grät när han slutade.

2. I 18-19 års åldern var jag bisexuell och hade sex med både kvinnor och män.

3. Jag har haft förtroendeuppdrag för två olika politiska partier.

4. 2002 var jag aktiv i SLM (Scandinavian Leather Men) och skötte deras ungdomskvällar. Till Kusin C sa jag att jag var på bio.

5. Jag är passiv medlem i Amnesty.

6.  Förut förde jag dagbok över de få män jag träffar men pappret tog slut.

7. 2002 dömdes jag till dagsböter för att haft med mig för många cigg från åland

8. 2003 hade jag förhållande med en gift man. Han lovade att lämna sin fru men gjorde det aldrig så i augusti tog det slut.

9. Jag har en hemlig profil på QX för sexdejter.

10. Precis innan jag åkte till UK hade jag sex med Gustav i tvättstugan.

Vilken tror du är sann? Skriv svaret i kommentarsfältet

Min eviga kärlek

Jag har alltid älskat Pantertanterna. Även på gymnasiet när Kusin C stod där och frös utan mössa och Västmanländskan/Vickie bakom galler satt med sina ryska symboler och var socialister.

Kan man vara annat än bög? Men jag har väl aldrig varit rädd för att vara annorlunda.


Hon lever



Kusin C har bett mig informera om att Angela Lansbury lever.

Aldrig mer volontär

2003 fick jag för mig att jag skulle vara volontär på Stockholm Pride. Jag har faktiskt ingen aning om varför men jag trodde det skulle vara kul.

Man blev indelad i olika lag som hade olika pass. Min första kväll stod jag som vakt på Medborgarplatsen till festen för volontärerna kvällen innan priden.

Alltså det var väl rätt ok. Ok det enda var att prideordförande skällde ut mig för att jag inte kände igen honom. En liten moderat sprätt med blont hår. Har ingen aning om vad han heter.

Chefen för laget var det lataste jag någonsin hade sett. Han var undersköterksa till vardags och hade blivit chef bara för att varit med så många år.

Andra kvällen skulle jag svara i infotelefonen. Jag satt i en husvagn i 2 timmar. Det ringde ingen alls. Jag bad då om att få göra någonting annat. Och blev då placerad i infokiosken som pekar ut från området. Och där blev jag kvar men det var nog ett av de knepigaste sakerna som jag har gjort.

För det första så fick jag en växelkassa på flera tusen kronor. Ingen kollade vem jag var.

Om det fanns biljetter till schlagerkvällen var en evig fråga. Det kom nytt besked var 10e minut. Ingen visste något. Den så kallade chefen var ju ingen höjdare. Han bara segade runt och dök oftast inte upp.

Alla scenartister plus övriga kändisar kom förbi mig för att fråga om sceningången. Var hur många som helst som verkade få komma in gratis utan att betala. Mest skumma b-kändisar.

Roligast var när jag trodde jag visade ett gäng transor till sceningången. 2 sek senare insåg att jag att det var A-teens. Fattar inte varför de kom till fots och färdigsminkade.

Bakom kulisserna så var det bara en löjlig hierarki. Hur många idioter som helst fick nu leka viktiga och springa runt och bestämma. Uppenbarligen levde de ett mycket isolerat liv till vardags för nu fick de ju vara viktiga. Extra viktiga var de om de hade något med scenen att göra. Oj oj va viktig man var då. Lustigt hur viktigt det där med VIP-känslan är i bögvärlden.

Något jag tyckte var ännu mer skumt var alla gratis dog-tags jag fick dela ut till diverse B och C-kändisar. Och det var liksom int en dog-tag. Varje kändis fick ett kuvert med typ 10.

Det var ständiga draman i volontärkåren. Någon stackars volontär som vägrade göra något. Ja då skulle chefen klippa av dogtagen och skicka ut dem ur området.

Ja nej fy fan vilken erfarenhet. Men som sagt: aldrig mer volontär på Stockholm Pride.

[email protected]

Detta är också andra året jag missar Stockholm Pride utan större sorg. Den där festivalen måste förnyas...

Syndafloden

Jag brukar undvika att hamna i bloggfällan genom att beskriva mina krämpor. Men idag vill jag upplysa att det bara flödar ur näsan och ögonen. Har aldrig varit med om en sån konstig förkylning. Måste vara något franskt.

Så dettta är min croissant-förkylning.


Den stora semestern

Ja nu har den stora semesterperioden börjat och den pågår till slutet av augusti.

Jag noterade att restaurangen som har sitt kök in mot min gård klappade ihop kl 20 igår istället för midnatt och jag tycker nog att gatorna är lite mer öde.

Det är visst fortfarande så att man kollektivt styr kosan mot de franska kusterna.

Ladda ner celluliter?

I nyhetstorkan som råder så verkar ju barnporr på Pirate Bay var den stora nyheten i Sverige.

Ja denna sajt verkar ju poppa upp lite då och då i nyheterna. Jag surfade in på sajten för att äntligen se vad det var.

Och jag fattade absolut ingenting. Man laddar ner ngt som låter som celluliter och sedan vaddå?

Nej jag är nog för gammal...eee...mmmm...jag menar för laglydig för detta

En lappsk trollpacka

Jag kom bara fram till rubriken om Big Mummy men det säger väl allt?


Sanningen om Big Mummy

Ja nu har jag fått det bekräftat: Big Mummy kommer att för en gångs skull att vara offline hela kvällen.

Nu kan jag erbjuda alla sanningar om denna bloggs shemale!!

Är förkyld

Känner mig sänkt!!

Kan du den svenska regeringen?

Vet du vem som är...

1. Handelsminister?

2. Jordbruksminister?

3. Socialförsäkringsminister?

4. Infrastrukturminister?

5. Biståndsminister?

6. Kulturminister?

Se svaren på regeringen.se

Tiffany på viktväktarna

Denna film med Tiffany Persson på Viktväktarna bara älskar jag.

Jag skulle vilja tillägna den alla min kollegor som gått på viktväktarna på grund av 0,3 kg övervikt. Egentligen skulle man ju skriva vad de borde ta tag i men det är ju elakt.

Mer porr

Kära Fredrik

Detta är ditt 4:e försök att göra en p-film. Det räcker nu. Skicka inga fler till mig.

Denna version är ju hel snurrig. Man varken ser eller förstår något. Detta är inte ett karriäralternativ för dig.

//Pierre

Romans i förorten

Jag fortsätter följa SVTs dokumentärserie Kärlek.

Veckans avsnitt handlar om Ozan i Fittja som fått rykte om sig som röda linjens player.

Grundtanken var god men resultatet var skit. Blev inte mycket utrett.

165599-58av fem möjliga

64% bög

Jag gjorde channel 4s gaytest. Jag var bara 64% bög. Måste arbeta på detta.

Stor snopp eller borr?

INGET FÖR KÄNSLIGA

Detta hittade jag hos statliga sentry.nu

Blev så full i skratt


Stor kuk VS tandläkarborr

Hej Kompis!
En konstig reflexfråga har jag? Varför får jag inte kväljningar av en stor kuk när jag får kväljningar av tandläkarens småpinnar och instrument ?


Sentry svarar:


Hej
En tanke jag får är att du troligen är mer upphetsad och villig att suga en stor kuk än att bli undersökt av tandläkaren och dennes instrument.

Du kanske spänner dig och väntar på att kvälja när de små instrumenten ska in så där äckligt långt bak i munnen? Det kan handla om att du har varit med om att kväljas när du blivit undersökt och sedan när du är på tandläkarbesök väntar på att det ska hända igen?

Oftast är det inte storleken på objekten man för in i munnen som orsakar kväljningen, utan om objektet kommer i kontakt med svaljet och den tapp som sitter där. När du suger kuk så kanske du tar det i din egen takt och styr hur djupt du suger hans kuk?

2007-07-06

Känns som en fråga från Big Mummy


Vad tänker Svennis på?

Men hur i helvet kan Svennis återvända till UK?

Han kan fan inte engelska och tidningarna hatar honom. Hur mycket machocist är han??!!

Svettiga intervjuer

Jaha så Peter Jihde ska vara programledare för Idol. Vette fan om det är ngt som passar honom. Vad han än gör så blir det samma känsla som när man intervjuar en svettig hockeyspelare efter en match...

Pourquoi?

Vad är det Runar har som får kvinnor på fall? Jag kan inte för mitt liv förstå detta....

Morgonstund har guld i mun

Jag är glad att folk inte vet vilken tid jag lyckats ta mig upp ur sängen om dagarna!

Porramatören

Fredrik har nu skickat sin 3e film till mig.

Kära Fredrik

Ja men detta går ju inte bra. Sluta inte ditt dagjobb!!

Är det en snopp eller vad är det som rör sig i filmen? Jag har ju inte Big Mummys erfarenhet av snoppar så jag kan inte avgöra lika lätt.

//Pierre

Ibland längtar jag hem till Sverige

En grekiska vid dagens lektion: Kvinnor kör bättre bil än en man gör. Det enda naturliga är att en kvinna stannar hemma och lagar maten och tar hand om barnen. En man kan titta på fotboll istället.

Skolan

Många frågar varför jag inte skriver så mycket om skolan. Är ju bara att det är samma sak varje dag så det blir lite tjatigt att skriva om.

Just nu:

Först börjar jag med en workshop som handlar om att lära sig franska spel.

Sedan den stora lektionen till 17.30. Juli blir tyvärr i en dötrist tyst grupp.....

Att älska många

Blev rätt förvånad när jag såg att klubben för polyamour på QX har nästan tusen medlemmar.

Här är deras klubbdeklaration:

"Många varken vill eller kan leva exklusivt med en person. Man kan känna att den modell samhället dikterar hur man ska leva med sin partner/partners inte passar ens egen syn på kärlek. Många har försökt leva monogamt länge och upplevt att något saknas. När de "kommit ut" som poly har pusselbitarna fallit på plats. Kärlek är inte en kaka som minskar ju fler som delar på den. Man blir mer kärleksfull ju fler som älskar en och man älskas av.

Otrohet är inte vad det handlar om utan snarare en ökad ärlighet. Både mot sig själv och sin omgivning. Man formulerar sina egna villkor för hur relationerna i ens liv ska se ut. Man begränsas inte av vad man "ska" göra utan av vad man vill. Hur ens förhållanden sedan ser ut beror på individen. Ibland får man kompromissa och det finns nästan lika många slags relationsformer som det finns öppet polygama/polyamorösa personer."


Chock

På min avd på jobbet har vi en ung liten snärta som avd assistent. Ja men nu har hon sagt upp sig och ska jobba med korsord.

Måste komma på ngr lämpliga tips. "Lurar i vassen - 3 bokstäver"


Nytt porrförsök

Fredrik har gjort ett nytt försök med en porrfilm ikväll.

Fredrik, detta ska du inte stressa fram. Bara för att jag tyckte att den första var kass så behöver du ju inte direkt försöka igen.

Alltså du ska nog skaffa en 3:e person att hålla i kameran. Nu ser man ju bara en massa hud och kameran gungar så att jag snart får ta en åksjuketablett.

Jag måste åter igen förtydliga att jag inte är så intresserad av porr men detta Fredrik är ju humor på hög nivå.

Bögar har sex i djungeln

Blev lite full i skratt. Såg att en person hade hittat min blogg genom att söka på "bilder på bögar som har sex i djungeln".

Han hittade nog inte det han sökte. Som en liten kompensation:

Trogen bög utan ställning

I brist på annat slänger jag in en lista...

Är du trogen i ett förhållande? Besväras sällan av förhållande men jo det är jag.

Favoritserie på TV under 80-talet? Allt, Nord&Syd, V, Falcon Crest etc etc

Sex med män eller kvinnor? Män tack

Vill du ha barn? Nej tack

Är du omogen? Jo det är jag nog. Litegrann

Senast skickade SMS? Till Fru P. Hoppas hon tar sin uppgift på allvar.

Flitig bloggläsare? Nja jag surfar runt lite på bloggar.

Tror på gud? Ja

Kär just nu? Absolut inte

Stureplan eller Barkarby? Barkarby. Jag hatar Stureplan passionerat.

Medlem i vilket fack? JUSEK/SACO

Tror du på jämställdhet mellan kvinnor och män? Ojaaaaaaaa

Röstade du ja eller nej till euro? Röstade JA som fan

Favoritställning i sex? Har jag faktiskt ingen.

Trött på bögar

Nu är jag inte sån flitig användare av qx.se under min utlandsvistelse. Jag är dock trött på 2 kategorier av män som kontaktar mig:

1. 19-åringar som söker en pappafigur.

2. Män som gillar fötter och undrar hur stora mina fötter är.


Ungarna i burka

Media tar upp detta med foton på barnen. Att man ska vara försiktig med att lägga ut bilderna för att pedofiler kan komma åt dem.

Jo visst ska man göra allt för att förhindra att de vidriga pedosarna får ngt material. Men hur långt ska man gå?
Klä ungarna i burka på stranden? För där lär det väl finnas massa pedofiler som vill se barnen,

Nej jag tycker man ska lägga krut på att skydda barnen rent fysiskt så att de svinen aldrig kommer åt några barn. Lägg till exempel resurser på att utreda vart de 80 försvunna kinesiska barnen i Sverige har tagit vägen .


Sura bögen

Hej
Jag är 21 år och bög. Jag hoppas jag inte kommer vara en sur gammal bitterfitta som du när jag är 30!

//Danny

Kära Danny

Vänta tills du är 33 år!!

//Pierre

Bloggdöden

Alla bloggare beklagar sig över att det inte finns något att skriva om och att ingen läser.

Jag stämmer in i detta. Även bloggandet behöver semester....

Alex

Jag är grymt avundsjuk på Alex Schulman. Han kan sitta och skriva lite allmänt dravel och namedroppa lite.

Detta ger honom en massa läsare. Han försöker ibland att vara seriös (tror jag) och beskriva sin ångest men ingen tar honom på allvar.

Tack vare detta tjänar han en massa och är världens mediaprofil i Sverige. Men hallå, jag gör samma sak och inte fan tjänar jag ett öre.

Tänk om Big Mummy hade varit känd för något annat än sitt knullande. Då hade jag ju kunnat namedroppa lite!

Ingen hora

Dagens citat:

Nick Lachey angående nakenbilderna på han och flickvännen i Mexico:

Det är inte som om jag ertappades med en mexikansk hora.

Porrfilm för bögar

Fredrik har skickat sin heminspelade p-film till mig och efterlyser lite konstruktiv kritik.

Kära Fredrik.

Jag är ingen expert på porr men jag TROR man ska se något i filmen. Filmen är ju så mörk att man tror att det är ett möte för munkorden svartbröderna.

Jag ser ingenting!

//Pierre

Trött

Tänk va trött man blir dagen efter en flaska rosévin. Blir inga heroiska insatser idag...

En grå getabock

"Macho" hade direkt kopplat till att sexbekännelserna handlade om honom. Jo det är väl så. Jag gjorde bara inte kopplingen innan.

Han kan uppenbarligen tända kvinnorna som vanligt. Men vem är jag och vara bitter? :-)

"Jag lider av NSS - No Sex Syndrome"

Dagens bloggare i Aftonbladet är Lotta som är sexuellt frustrerad. Jag förstår precis hur hon känner

Hola

Satt och snackade rätt mycket med Paolas franska pv och det gick helt ok på franska.

Jag är på jakt efter ett bra download program. Han rekommenderade ett som funkar bra.

Det är bara det att allt är dubbat till spanska eller franska ahahah nej nejså det går inte.

Ngn rekommendation?

Trött

Mycket mat o dryck hos Paola

Oj oj

Gullan tycker jag ska ta mig upp ur sängen före klockan 11 på dagarna. Hur ska jag orka det?

Ce soir

Ikväll ska jag, portugisen och taiwanesiskan hem till spanska Paola på middag.

Jag och Ya-Lin är ju de enda av oss som är kvar i skolan så vi ska underhålla oss efter skolan med att gå på rean.

Lite andra frågor från läsare

Men jag fattar inte. Vem är du rädd för? Varför kan du inte skriva en helt ärlig blogg?

Jo men för det första så kanske man inte vill lämna ut allt. Men du har helt rätt. Jag skulle säkert kunna beskriva mer?

Hur skulle du beskriva ditt kärleksliv?

Jag lever ett väldigt destruktivt liv. På många sätt.

Du glider alltid undan din egen ensamhet när det ämnet tas upp. Vad är problemet?

Det är väl inget problem men det säger ju sig själv att man som singel i Sumpan är ensam på många sätt.

Du verkar sällan gå ut på gayklubbar. Varför?

Jag vet inte. Känns liksom som att jag inte hör hemma på dem. Men det gäller faktiskt mer i Sthlm än utomlands. Utomlands finns mer att välja på.

Det verkar som att dina föräldrar inte accepterar din homosexualitet och att detta är en sorg i ditt liv?

Stämmer....

Använder du ngn receptbelagd medicin?

Detta är en konstigt vanlig fråga men nej det gör jag inte.

Vad var det du insåg på det där böglägret i Danmark när du var ung?

Jag insåg att jag stod rätt lågt i rang i bögvärlden. Det är utseendet som räknas. Nu är man så van att man inte tänker på det. Men usch det var faktiskt en chock att inse det när man var ung och ny i svängen.

Vad du är fjantig. Om du inte trivs så är det ju bara att komma hem.

Ja om det nu hade varit så att jag vantrivdes så hade jag kommit hem direkt. Nu är det mera bara att jag längtar efter jobba. Trött på att plugga.  Just i detta ögonblick så kan nog inte min arbetsplats erbjuda de utmaningar som jag söker så då kan jag lika gärna stanna här. Och ja jag kommer hem till XXX.

Har du blivit ratad av ngn?

Ja men det har väl alla? Inget jag hänger upp mig på.

Varför tycker du att bögvärlden är kall?

Ja det är ju grovt generaliserande. Men visst det är en utseendefixerad värld där man är beredd att knulla med vem som helst bakom ryggen på vem som helst. Men sedan finns det ju säkert trogna par i Skövde, Östermalm och Luleå också.

Tycker du att det är kul med läsarfrågor?

Jo jättekul. Lite konfunderad varför människor skriver till mig.

Har du haft ngn pv som älskat dig?

Nej det har jag tyvärr inte haft. Jag har haft pv där jag har varit en bekväm övergång mellan några andra men nej ingen har faktiskt älskat mig. Värsta är att jag inte ens tycker det är sorgligt.

Tror du att du får en pv?

Egentligen inte men man måste ju säga att man inte gett upp hoppet. Och jag är inte säker på att jag vill ha någon ens.

Vem tröstar dig?

Jag vet inte

Vad skriver om du inte på bloggen?

Ja herregud det är ju en massa. Men som sagt, vem vill lämna ut sig själv?



Tack för alla frågor!!!

//Pierre

[email protected]

Sex och annat

Jag har ju insett att alla jag känner är på semester utan access till Internet så nu tänkte jag svara på alla snuskfrågor som har inkommit under flera månader.

KÄNSLIGA SKA ALLTSÅ INTE LÄSA DETTA - SCROLLA NER


Så har storleken betydelse?
Nej men detta är ju en sån töntig stereotyp inom bögvärlden. Men allvarligt talat vem fan tycker att det är skönt med en oxfilé som kommer XXX och XXXX. Det är ju sån jävla bluff.

Hur är sexet i Frankrike?
Ja än så länge är det åt helvete. Klart underkänt. Sämsta jag varit med om på länge. UK, allt är förlåtet jag kommer tebax!!

Har du haft sex med Big Mummy?
Nej det har jag inte. Hon har dock en tendens till offentligt sex men nu biter jag mig i tungan.

På vilket sätt var du experimentell när du träffade Big M?
Ja alltså det var fortfarande män ja men herregud, i övrigt var det nog lite väl.

Har du haft sex med en kvinna?
Nej aldrig!!

Vad är de mest chockerande sexbilderna du har sett?
Det vet bara en person. Och det var illa. Mycket illa.

Ser du verkligen inte på porr?
Nej jag gör inte det. Tro mig, jag behöver inte det.

Brukar du gå på sexvideoklubbar?
Nej aldrig

Brukar du gå på bastuklubbar?
Det finns inga bastuklubbar i Sthlm.

Skulle du beskriva dig som kinky?
Nej inte alls. Väldigt vanilla.

Hur säger man "Vill du sätta på mig?" på franska?
Tu veux me prendre?

Ångrar du ngt sex?
Njaaaaaaaa gör jag säkert men kommer inte på något?

Har du ngn könssjukdom?
Inte som jag vet om.

Har du någonsin haft sex med en transvestit?
Nej aldrig

Dömer du människor som går på bastuklubb?
Nej inte alls.

Har du haft gruppsex?
Verkar det så??!!

Skulle du kunna ha sex med Ponte?
Ponte verkar vara en sån undergiven pojke och det är inte riktigt min stil.

Har du haft sex utomhus?
Nästan oftare än inomhus


NU KAN KÄNSLIGA ÖPPNA ÖGONEN IGEN

En kommentar värd att höja fram

Postat av: Jens

Jag är en av de få som haft privilegiet att ha sex med Pierre....

2007-jul-02 @ 20:17



Bristande kunskap i svenska

Detta är pinsamt md vad heter de fyra olika symbolerna/färgerna i en kortlek på svenska? Jag spelar aldrig kort.

Hur som helst dagen började med workshop i kortspel. Var jävligt avancerat med en massa ord. Mne det var rätt kul.

Det anlände rätt mycket folk idag så det var lite kalabalik.

Sedan hade jag min vanliga klass. Som tyvärr var rätt trist. Går in på det lite senare.

Dementi

Trots att bekännelserna var anonyma så har det kommit in tre dementier:

Fru P vill å det kraftigast betona att hon aldrig slår Herr P gul och blå...i sängen

Big Mummy meddelar att ingen chef har bekostat hennes plastikoperationer.

Kusin C vill inte förknippas med någon av bekännelserna

Blixtar och dunder

Ja det dundrade natten igenom. Sovit lite si så där.

Ja idag är det en helt ny omgång av kurser. Konversationskurserna har bytts ut till workshops. Får se hur det går för de är grövre indelade så där hamnade jag i den mest avancerade gruppen. Kommer väl inte förstå något.

Och ja...

....det åskar fortfarande....

Min favorit i Nord och Syd..

...var Ashton. Man borde väl redan då ha förstått att klockan var slagen...


Otrogen bög

Hej Pierre

Tack för en kul blogg. Jag har ingen aning om varför jag skriver till dig. Det är väl min egna terapi.

Jag har haft en pojkvän i 4 år. Vi har ett öppet förhållande. Alltså vi får ligga med andra om vi vill.

Jag vet inte varför jag gick med på det. Aldrig att jag skulle ligga med någon annan men min pv gör det hela tiden. Jag lider av att höra hans sexhistorier.

Vad skulle du göra?

//XXXX

Hej X
Jo men detta vet du väl svaret på själv egentligen? Du måste ta upp det med din pv. Och ska jag vara helt ärlig så låter det inte som han någonsin kommer vara monogam.

Lämna honom!!

//Pierre

Je ne comprends pas

På svd.se finns en ledare med rubriken "Det är väl tur att det finns fransoser".

Jag tänkte direkt att detta måste jag ju skriva om. Men jag fattar inte ledaren. Vad är poängen? Var karln nykter när han skrev??


Ja det påstås ju att Ricky Martin är bög


Vad tycker du om qx.se?

Läser du artiklarna på qx.se? Ja när det verkligen är nyheter och inte sponsrade artiklar för evenemang som också köpt reklamplats.

Har du fått en pojkvän via qx.se? Nääää tyvärr inte

Har du haft någon sexdejt via qx.se? Va? Sexdejt? Jag? Är föööör blyg?

Har du startat någon klubb där? Japp senaste startade jag klubben för att stödja Draco Malfoy mot den där inpiskat inställsamma Harry Potter!!

Har du kontakt med ngn bloggare via sidan? Ponte vägrar ge sig till känna!


Vad är bäst med qx.se? Den täckningen den har bland bögar i Sverige

Vad är sämst? Kanske samma som det bästa. Blir lite väl monopol.

Vad är sämst med tidiningen QX? Den är för glattig och handlar bara om skönhet. Ge mig ett omslag med en naken tjockis eller gubbe någon gång!!

Åska

Alltså det är ingen risk för hudcancer här. Det har åskat sedan klockan 12. Helt otroligt. Slutar aldrig. Det ska åska natten igenom. Vad är dettta? Armageddon?

Jag har lidit av huvudvärk och känner mig helt sänkt!!

Sommarlunk

Statistiken är tydlig. Senaste tiden skriver jag denna blogg för nästan ingen.

Slösurfade lite på mina länkade bloggar. Konstaterade att Vickie bakom galler fyller 33 år idag. Grattis. En födelsedag som jag kommer ihåg för fröken brukar fira så ordentligt. Själv har jag nog inte firat min födelsedag på evigheter.

Sökte spår efter bröllopsplaner i Västmanländskan blogg men hittade inga. Is the wedding still on?

Ponte verkar ha haft en sexlös helg. Undra om han mår bra....

Illa berörd

Efter att flera läsare tipsat mig så upptäckte jag att min blogg finns som länk på diverse suspekta sexsidor.

Sökmotorerna funkar ju verkligen urdåligt. De kombinerar ihop en massa olika ord och gör en helt felaktig bedömning av sidan.

Sedan måste det väl länkas upp automatiskt på dessa sidor. För den som besöker min sida ihop att få incest eller djur6 till livs blir ju besviken.

Ja ok om nu en del sexsidor länkar till mig. Det är väl inte hela världen. Men fy fan för de där incestsidorna/djur6. Usch jag blir så illa berörd. Vill bara lägga ner. Vill inte förknippas med skiten.

Hittade en svensk sexnovell sajt. Där fanns en sexberättelse om hur sonen satt och läste MIN BLOGG och sedan kom pappa. Och ja nej fy fan jag tror jag spyr.

Men det är väl lika bra att skaka av sig och fortsätta...

Provbo i Västerås

Min hemstad Västerås har åter igen startat en kampanj för att locka stockholmare till Västerås.

I måndags skickade man ut ett dr till familjer i Stockholm med barn i åldrarna 3 mån - 1 år med ett erbjudande om att provbo en natt i en lägenhet i Västerås. 

Sedan dess har bostadsföretaget Mimer som står för lägenheten, blivit totalt nedringda av hundratals familjer som vill provbo i Västerås.
Foto: Pia Nordlander, BildN

Enligt Vestmanlands Läns Tidning, som skriver om kampanjen idag på vlt.se, är det en etagelägenhet på 143 kvadrat som erbjuds stockholmarna. En lägenhet som i vanliga fall skulle kosta 16 000 kronor i månaden att hyra. Familjerna betalar själv resan upp men får en rejäl frukost.

Jo nog skulle jag gärna bo i en av de där tjusiga lägenheterna vid Mälaren men vem fan har råd med det?

Du som har råd hittar din framtida lägenhet här

Politiskt toppjobb?!!

Aktuellt basunerade ut att regeringen har gett ett toppjobb till en sosse.

Det visade sig vara Leni Björklund som ska utreda Sveriges behov av helikoptrar.

När det sa toppjobb menade det rent fysiskt uppe i luften? Ser inte riktigt detta som en powerposition...

Bekännelser om sex etc.

Ja här kommer den sista dosen av bekännelser från min kommentarsfunktion:

Postat av:

Jag fuskar med min deklaration varje år. Skitnervös hela tiden


Postat av:

Jag har ätit anti-depressiv medicin mot panikångest i ett år. Jag har inte berättat för någon. Nu har jag lyckats leva utan det i 2 månader. Jag törs inte berätta för någon om det.


Postat av:

I fuck my wifes brother. She doesn't know...


Postat av:

Jag ljuger även för mina bästa vänner.


Postat av:

Jag har betalningsanmäkningar hos kronofogden.


Postat av:

Ingen vet att jag är bög


Postat av:

Sex med min halvbror. Och jag är en man


Postat av:

Detta blir min 3e fettsugning


Postat av: Annika

Jag vill höra mer om XXXX...avslöjanden please!


Postat av: Suhrskan

big mummy........som gammal granne så vet och kommer jag ihåg trafiken. Oskuld och knappt rörd..vilket skämt!


Postat av: Big Mummy

Tack Suhrskan! Nu väntar jag bara på en undanflykt typ: "De var bara och kollade avloppet!" - men då vet vi ju alla vilket "avlopp" som kollades... :-/


Postat av:

hah!


Postat av:

Jag är med barn i sjätte månaden. Min pojkvän tror att det är han som är pappan. Men det är inte han utan en annan underbar kille som jag har strulat lite med. Min pojkvän vet inte om att jag har strulat med någon annan. Jag tänker inte heller berätta det för honom för jag vill inte förlora honom för att han är stormrik. Den andra killen är en fattiglapp, men han är söt, snygg och sexig. Mera än vad man kan säga om min pojkvän.


Postat av:

Min gifte chef som pröjsade för mina nya bröst var 20 år äldre än mig o hans fru var min mosters bästa vännina...

Postat av:

Jag knullar nästan med vem som helst


Postat av:

Jag vill ha sex med en äldre man bara för att få känna mig som en riktig slyna. Ska förverkliga det snart.


Postat av:

Jag älskar min pojkvän över allt annat. Men jag har varit otrogen mot honom flera gånger med en massa olika killar, senast på midsommarafton. Han vet inget och ska inget veta. Konstigt nog har jag inte ens ångest.


Postat av:

Jag vill slå min man gul o blå med en skinnpiska


Postat av:

Jag dumpade och lämnade min förra tjej i sticket när hon blev med barn. Nu har jag gått under jorden och lever i en annan stad med ett nytt namn. Hon tror att jag gick bort i tsunamin nere i Thailand.


Postat av:

Jag bara ljuger hela tiden om allt. Jag är så jävla rädd för sanningen.
Jag är ensam. Alltid ensam. Jag ljuger på jobbet och låtsas som jag har vänner.


Postat av:

Misslyckande. Jag bara misslyckas.


Danskt prinsessdop

Jag har alltid gillat den danska kungafamiljen. Jag vet inte varför. Kanske är det kombinationen mellan det kungliga och det avslappnande danska.

Idag skulle prinsesssan Isabella döpas. Detta skulle ske ut på det danska sommarslottet Fredriksborg. Jag såg hela ceremonin på webben.

Bar vid själva entréen verkar rena kalabaliken råda. Man behöver bara vifta med ett papper som ser ut som en inbjudan så blir man insläppt. Gästerna kör nästan alla egen bil och får försiktigt cruisa mellan alla barnvagnar som glatt knuffas runt på slottsgården.

Gästerna har sina dopgåvor i vanliga plastkassar typ Toys r us. Skär sig verkligen mot klänningarna.

De tre prästerna som ska förätta dopet har en trehjuling under armen som de ska ge som gåva.




Roligast tyckte jag det var när regentparet (alltså drottning Margrethe och Prins Henrik) anländer till kyrkan. Drottningen marscherar med snabba steg fram genom kyrkan. Lite snabba leenden till gästerna.

Men halvvägs genom kyrkan får Prins Henrik syn på svenska kronprinsessan. Han dundrar fram som en gasell och kysser henne på kinderna samt babblar lite med henne. Han inser då att hans hustru väntar tålmodigt men i samma ögonblick ser han ju att Haakon och Mette-Marit sitter brevid Victoria. Haakon skakar hand med Henrik och Mette-Marit lutar sig fram för att också få sig några kindpussar. Men ack nej en stressad Henrik sträcker bara fram handen och rusar sedan efter sin hustru.

Jag fattar inte varför Mary alltid ska stoppa in sitt finger i ungarnas munnar under dop. Var samma sak med Christian. Är nappar förbjudna i kyrkan?

Vackert med Den blomstertid nu kommer på danska.

Bög och ensam

Hej Pierre

Jag är 35 år, bög och singel. Vad ska jag göra för att hitta en partner?

//Peter

Hej Peter

Du vänder dig till helt fel person!!

//Pierre

Ulla-Bella har sexproblem

Detta måste ju vara en klassiker Ulla-Bella från solstollarna besöker Malena Ivarsson i Fräcka Fredag!!

Stinas hund

Jag såg Stinas special med Al Gore. Vette fan om jag blev så impad av det hela.

Jag vill dock åter igen ta upp Stinas hund. Den ligger ju under hennes stol alldeles utslagen. Det kan ju inte vara bra för en hund att ligga i strålkastarvärmen.

Djurvän som jag är vill jag också ta upp hur kasst det är av alliansregeringen att lägga ner Djurskyddsmyndigheten!!

Glad att jag har lämnat UK

Usch jag är så glad att jag har lämnat UK. Ja jag vet att risken är minimal att drabbas av terrorattacker men usch jag gillade verkligen dem där ständiga beredskapen.

Värst var när skolan gick igenom med oss hur vi skulle kunna ta oss ur stan till fots om samhället kollapsade och ingen transport funkar.

God save the UK!

Dagen

Fått leva utan Internet idag så det blir snabb resumé.

Gick på stammiskafé här på Place Guichard.
Shoppade på Virgin
Upptäckte marché U
Mirabel med Pierre
Harry Potter