Fantasifullt bögsex

INGET FÖR KÄNSLIGA

Hittade detta på statliga sentry.nu. Vad fan är det för knepigt svar att ge? Sitta där med en jävla karta och ringa in potentiella sexplatser !!!??


Hej Sentry!
Vi är ett par som tappat fantasin på uppfarten. Vårt sexliv är ganska
enformigt och förutsägbart.. Vi vill gärna bli mer spontana och lite mer erotiska i våra stunder. Vi har kollat på några sidor om sex och samlevnad, men inget har funkar sådär jättebra.

Det står mest om spontana middagar och sånt, men varken han eller jag är mycket för sånt.. Finns det något man kan testa, eller kanske ändra på
när det kommer till spontanitet och erotiken? Vi vill gärna få lusten tillbaka. Tack för svar.


Sentry svarar:

Hej på er!
Lusten och fantasin när det gäller sex kan verkligen gå upp och ner i perioder, precis som ni beskriver så kan sexlivet bli enformigt ibland.

Kul att ni vill ändra på det så ni får bättre och roligare sex. Jag håller med att det kan bli krystat att läsa andras tips, men ändå så efterfrågar ni just tips att testa! Att leka fram erotik är det bästa, att ge massage, brottas och ta på varandra på andra ställen än just mellan benen är en bra början.

Att dela sexuella fantasier är ytterligare en bra kick. Använd mobilen, skicka kåta sms till varandra, filma delar av kroppen som ni vill bli smekta på och skicka som mms.

Testa att öppna en gemensam sida här på Qruiser och ha sedan som uppdrag att gå med i en ny sexuell klubb om dagen, turas om att gå med i klubbarna så ni får en inblick i vad den andre gillar sexuellt. Ta fram en karta över er stad och ringa i ställen i området som ni ska ha sex på, bestäm tid och plats och bege er dit var för sig och ragga upp varandra för att ha sex på den utvalda platsen.

Detta var bara några av mina tips som jag hoppas ska få igång fantasin igen, och tänk på att ha kul. Sex ska inte vara kravfyllt. Då tycker jag ni ska vänta och underhålla andra sidor av ert förhållande än de sexuella. Det ena ger det andra!


Kommentarer
Postat av: Big Mummy

Är detta på riktigt? Har inte hört något så sjukt sedan Malena Ivarssons dagar!

2007-07-16 @ 19:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback