Sjukskriven politiker

Läste om sverigedemokraterna och deras bidrag.

Oavsett politisk åsikt. Visst borde man väl få vara fritidspolitiker och sjukskriven?

För demokratins skull så måste väl de också kunna få bli representerade i kommunfullmäktige.

Läs mer på svd.se

Kommentarer
Postat av: mrsE

Visst men om man kritiserar att en annan grupp får bidrag så är det kanske en smula dubbelmoral om man själv lever på bidrag...

Postat av: JG

Hela Sverige är sjukskrivet, 40 års vansinnespolitik måste få ett slut så att civilisation åter kan byggas.
Sd-medlemmarna lever på samma villkor som alla andra i samhället, det är mer än dumt att tro att Sd-folket skulle vara ekonomiskt oberoende. De är beroende av statliga subsidier likaväl som 95% av resten av befolkningen.
Får Sd inflytande över svensk politik kommer dock bidragskarusellen att få en behövlig käpp i hjulet. Men vi måste först till den punkten att detta kan möjliggöras.
Rösta Sd 2010 om du vill ha ett bättre Sverige. Om du däremot trivs med orättvisorna och omoralen så rösta på de sju nuvarande riksdagspartierna.

2007-05-18 @ 05:07:12
Postat av: M L

Jaha som att Sd skulle stå för rättvisa och moral då? Dra den om Rödluvan oxå...

2007-05-18 @ 09:46:49
Postat av: Marina

Heh, om man representerar Sverigedemokraterna finns det stor risk för förföljelse och att bli fråntagen sitt jobb. Vad har de för val?? Dessa är eldsjälar som gör allt partiarbete ideellt, jämfört med de stora partiernas politiker som kan ha en chefspost på ett företag och tjäna attans med pengar för att även agera politiker vid sidan om. De spelar helt enkelt på skilda grenar, har olika förutsättningar. Inte svårare än så.

2007-05-18 @ 11:34:51
Postat av: mrsE

J G: Du menar att röstar man på SD så sätter de käppar i hjulet för SD:arnas försörjning? Det vore ju ett ändamål förstås...
Marina: Du menar att egentligen är SD:arna politiskt förfölja och måste därför leva på bidrag, till skillnad från de flyktingar som får asyl?

2007-05-18 @ 18:12:55
URL: http://blogg.aftonbladet.se/7529
Postat av: Ponte

SD eller Jehovas eller andra knäppgökar, vad är skillnaden? Alltid måste man hitta en grupp att hacka på. Varför kan inte alla vara snälla och krama varandra i trafiken?

2007-05-18 @ 19:10:26
URL: http://pontec.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback