Kanske dags för två tävlingar

Det är ändå lite lustigt hur Sverige handskas med ESC. Anda länder har nog mer uttalat beklagat sig över östdominansen i ESC i flera år. Men i Sverige är det fortfarande lite känsligt. Man får ju inte vara elak mot någon.

Ja, grannländer har alltid röstat på varandra. Men inte fan är Finland bortskämda med tolvor från Sverige. Det verkar alla ha glömt.

BBC:s Terry Wogan är bara för bitter. Visst han är lustig ibland men det blir så förbaskat bittert och tjatigt i längden. För det var ju verkligen ett skitbidrag de skickade.

Men som jag skrev innan tävlingen: Vi skickade faktiskt ett skitbidrag också. Även om jag inte vill ge kvinnan ett uns av credit så höll Carola oss kvar i finalen i alla fall.

Men det har liksom blivit för stort. Man kanske ska dela upp det i två tävlingar?

Enligt flera sajter så är det flera länder som vill dra sig ur. Bittrast verkar Holland och UK vara. Fattar inte varför, båda länderna anordnade skittävlingar med kassa låtar. Så kanske de ska tänka över om de vill vara med.

Svenska melodifestivalen har alltid haft mer tittare än ESC i Sverige. Så kanske vi är nöjda med det och så får vi om Europa något år gillar vår låt.

Läs om östdominansen på dn.se

Kommentarer
Postat av: Kusin C

Jo men inte konstigt om Holland är bittra de har ju inte kvalat in på flera år nu. UK är ju med i alla fall men när kom dom på en OK plats senast? Holland tycker nog själva att deras bidrag är bra.. Vilket UK också verkar tycka. Jag kan inte säga att jag gillade någon av låtarna speciellt mycket men de var nog bättre än endel annat skit som gick igenom till Finalen..

2007-05-13 @ 15:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback