Stina

Vad än Aftonbladet skriver så tycker jag att Stina Dabrowskis nya program är bra. Såg det på svt.se

Dock så tror jag inte att det passar Stina att ha publik. Verkar som ngt hon tvingats in i....kanske ngn producent drömt om ett "Parkinson-program" i SVT...

Kommentarer
Postat av: Big Mummy

Nu usch! Jag tycker programmet var en KATASTROF! Det fanns ingen som helst röd tråd, "intervjuerna" var ju bara på 4-5 minuter innan det raskt skulle rullas in en ny gäst.

Det märks att Stina tittat (alldeles för mycket) på "Parky", men han har en helt annan framtoning och får gästerna att öppna sig och berätta saker som de nog aldrig trodde att de skulle berätta för någon. Det tror jag aldrig vi kommer att få uppleva hos Stina. Inte ens knepet med en hund i studion räckte för att få lite "hemma-hos-känsla".

Nej, återgå hellre till det gamla formatet med bandade intervjuer alternativt helt crazy reportage á la Nöjesmaskinen som när hon åkte iväg till Key West och intervjuade några transor och fick dem att bjuda in till hemma-hos-reportage.

Leve Stina - fast i ett annat programformat!

2007-03-18 @ 12:37:43
Postat av: Ninalainen

Tyckte att programmet funkade helt ok men håller med om att intervjuerna var lite väl korta. Stina är min förebild yrkesmässigt. Fan, jag skulle vilja vara Stina! Eller Anne Robinson!

Postat av: Big Mummy

Anne Robinson är min favorit! Tänk att få betalt för att vara lika elak som hon är? Idag får jag vara elak gratis... :-/

2007-03-18 @ 12:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback