En liten insikt

Ibland måste man ju stanna upp och se över sitt liv. Mina vistelser utomlands verkar ha en tendens att bli långa rannsakningar över mitt liv.

Läser då och då ur en av Kajsa Ingmarssons böcker. Jag blir ju alldeles deprimerad över den bild hon målar upp av småbarnslivet. Det verkar ju bara vara blöjor och halsfluss.

Jag har även SMSat med Örebropappan och chattat med kåta fd Hemmafrun.

Jag har ytterst lite kontakt med hetrovärlden. Det är nästan bara via jobbet som jag får den kontakten.

De enda småbarnspapporna jag känner är Örebropappan, Smålandspappan, vaxholmsmiljonären och Vällingbyfarsan.

Alla fyra verkar vara såna goda människor. De gör allt för sina familjer och verkar genuint älska sina fruar. Ok nu får jag säkert en ngt retuscherad bild för om skilsmässan ligger runt hörnet så skulle de knappast berätta det för mig.

Men hur som helst, av det jag har sett så skulle ju ingen av dem någonsin vara otrogna. Och de verkar ha ett sånt mysigt hemmaliv. Kan tänka mig att de har haft en sån mysig fredagskväll denna afton.

Och sedan så tittar jag på vad jag själv gjort idag. Men liksom herregud, vad är det för liv jag lever? Alltså det blir ju samma mönster vart jag än tar vägen.

Alltså jag ska fan ta mig samman och skriva en bok. Men vem skulle publicera den? Och vem fan skulle tro att den var sann?

Jag har desperat försökt komma ihåg när detta började. Så här kan man ju inte hålla på. Måste ju ta tag i detta på något sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback