Melodifestivalen

Ja ikväll kollade jag faktiskt på hela. Uppenbarligen har svenska folket tröttnat på de gamla favoriterna som Uggla o After Dark.

After Darks text var rätt kass. Vem fan vill höra en sång om onani?

Danspojkarna i mellannumret var ju ändå uppiggande....

Kommentarer
Postat av: Big Mummy

Jag håller verkligen med, men det är skönt att de gamla "favoriterna" verkligen faller igenom om de väljer att ställa upp med skit!

Magnus Uggla sjöng ju precis samma sång som han alltid har sjungit. Enligt egen utsago så har han sparat den till just detta tillfälle, men det var ju bara det vanliga åh-åh-åh-åh-ohh-ohh-äääh-tral-la-la-landet!

After Dark:s nummer var också alldeles för upphaussat. Kan man förresten kalla det After Dark när det bara är Christer Lindarw som sjunger, resten var väl den vanliga gamla festivalkören? Lasse Flinckman och övriga AD, hade de krogshow som valigt eller?

Är dessutom så trött på att se Martin Kagemark (Christer Björkmans pojkvän) att jag kräks! Har han skrivit någon sorts livstidskontrakt med SVT om att få skutta runt i festivalkören? Det räcker inte med att ha färgat håret mörkbrunt, Martin, vi ser att det är du!

Förra veckan fick Nanne ta sitt pick och pack och rulla vidare till "Andra Chansen" och det var inte heller mer än rätt. Hon ställde också upp med något gammalt stomp som lät som en B-sida på en Ruslana-singel. Jimmy Jansson och Jessica Andersson likaså, i år är det faktiskt nykomlingarna som framfört de bästa låtarna, så det ska bli spännande att se vad som händer 2008. Man kanske måste våga vara liiiite kritisk innan man som etablerad artist tackar ja till att ställa upp med vilken skitlåt som helst.

2007-02-25 @ 10:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback