Hjälp min son är bög

Ibland så skulle jag vilja veta vad som hänt med en del som skrivit till mig. Om Leif fortfarande läser min blogg så meja till [email protected]

Hjälp - min son är bög

Hej Pierre!

Jag hittade din blogg via en sökning på en motor. Jag och min familj bor i en liten ort i södra Sverige. Det är en liten slumrande ort med rätt gammaldags attityd. En av mina söner är 18 år. För en tid sedan hittade min fru några publikationer i hans rum. De visade tydligt att han är homosexuell. Min första reaktion var chock men nu när jag fått tänka på det så har jag insett att vi måste gå vidare.

 Han är ju min son vad han än är. Detta gör ju ingen skillnad Min fru har tagit det hårt och gråter ofta över det. Vad tycker du vi ska göra? Ska vi ta upp det eller vänta på honom? Jag är så orolig över hur samhället ska reagera och att han ska dra på sig sjukdomar. När jag läst din din blogg blir jag också orolig över att det är sån kall värld, den homosexuella alltså.

/Leif

Hej Leif

Tack för ditt mejl. Som med nästa alla andra har jag kortat ner det lite. Hoppas du inte misstycker. För det första så tycker jag du ska vänta på att han själv vill berätta.

För det andra så ska du inte ta min blogg som den enda sanningen. Den stora majoriteten bögar lever ett mycket bra och kärleksfullt liv.
Visst, storstadens bögliv kan vara tufft men oavsett sexuell läggning så får man ju uppleva olycklig kärlek etc.

Det är ju tråkigt att din fru tagit det så hårt. Kolla på rfsl.se om ni kan hitta någon föräldragrupp nära er. Där kan ni få träffa och prata med andra föräldrar i er situation. Det viktigaste är att ni inte slutar älska er son. Låt honom vara en del av familjen som alla andra så kommer detta gå hur bra som helst!

Lycka till!

//Pierre

2007-maj-16 @ 19:52


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback