Ordförande Persson

Har tittat igenom det extra material som finns på webben. Det är verkligen intressant att se. Ok visst det är ju hans subjektiva åsikt men det var väldigt intressant.

Jag jobbade själv på ett opinionsinstitut och jag måste erkänna att ngt är skumt. När undersökningen gick segt så kom det helt plötsligt upp en massa nummer till Danderyd och Djursholm. Det var de enklaste områdena eftersom de gärna berättade vad de skulle rösta på. Och helt plötsligt kunde man leverera en klar undersökning till den stora dagstidningen.

Det var ju helt klart olämpligt att Fichtelius var inrikes kommentator samtidigt som han gjorde dessa intervjuer. Och ibland är det ju faktiskt inte schysst inspelat. När han till exempel uttalar sig om Tone Bekkestad så tror han ju uppenbarligen inte att kameran är på. Men det är ju rätt kul att höra hans personliga kommentarer om saker och ting.

Och någon kärleksaffär med media har han ju uppenbarligen inte haft så det kanske inte är mer än rätt att han får uttrycka sina åsikter.

Jag önskar dock att Fichtelius skulle kunna ha varit lite mer påstridig i sina frågor. Han gör ett tappert försök när det gäller buffelrollen. Men här inser man att Göran helt saknar självinsikt. Han ser det nog som att han skämtar och är öppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback